15 مرداد 1399       5اوت2020        ساعت   
کد خبر : 877401
تاریخ خبر : 1399/05/07 5:42 ب ظ
اقتصاد وطن: باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه ی خطه ی شمال ایران است، که جای خودش را در نقاط مختلف کشورمان باز کرده است. این خورش به نام های دیگری مثل باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن هم معروف است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد وطن:
باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه ی خطه ی شمال ایران است، که جای خودش را در نقاط مختلف کشورمان باز کرده است. این خورش به نام های دیگری مثل باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن هم معروف است.

 

مواد لازم برای طرز تهیه باقالی قاتوق :

 پاچ باقلای کشاورزی یا باقلای سبز  400 گرم
 تخم مرغ 3 عدد 
 شوید خشک 1 پیمانه یا شوید تازه خرد شده 2 پیمانه 
 کره یا روغن حیوانى  4 قاشق غذاخوری
 سیر کوبیده شده 3-4 حبه 
 آب 4 لیوان 
 نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

 

طرز تهیه باقلا قاتق:

برای طرز تهیه باقلا قاتوق، اگر  باقلا  یا لوبیا کشاورزى خشک استفاده مى کنید حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود. سپس پوست باقالی ها را بگیرید. روغن یا کره را در تابه ای داغ کنید و در روغن یا کره تفت بدهید.

بعد از کمی تفت دادن باقلا، شوید و کمی زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.

سپس آب روی آنها بریزید (آب آن باید اندازه ی 2 بند انگشت روی باقالی ها را بپوشاند) تا باقالاها نیم پز شوند و زمانی که آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند. بهتر است این غذا همراه با کته میل شود.

 

نکاتی برای طرز تهیه باقالا قاتق :

•  پاچ باقلا دو نوع است: پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کنند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز هستند و اگر زیاد پخته شود له می شود.

•  به جای آب می توانید از آب مرغ برای طرز تهیه باقلا قاتوق رسمی استفاده کنید. البته استفاده از آب مرغ برای پخت این خورش مرسوم نیست اما طعم خوشمزه آن را دو چندان می کند. اگر آب مرغ ندارید یک عدد عصاره مرغ به آب اضافه کنید و سپس نمک خورش را اندازه کنید.

•  شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.

•  بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و زمانی که از سالم بودن آن ها مطمئن شدید در خورش بریزید.

•  از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود.

 

منبع : بیتوته

چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :
شادی حامیان روحانی در تهران
شادی حامیان روحانی در تهران
دیدار رهبر معظم انقلاب با اقشار مردم
دیدار رهبر معظم انقلاب با اقشار مردم
سفر آیت الله رئیسی به مشهد
سفر آیت الله رئیسی به مشهد
مسافران نوروزی در طاقبستان کرمانشاه
مسافران نوروزی در طاقبستان کرمانشاه
جشن باستانی نوروز با حضور مقامات
جشن باستانی نوروز با حضور مقامات
بازدید مسافران نوروزی از ارگ بم
بازدید مسافران نوروزی از ارگ بم
تبریک نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
تبریک نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزیرامورخارجه
دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزیرامورخارجه
دیدار رئیس جمهور قزاقستان با رهبر معظم انقلاب
دیدار رئیس جمهور قزاقستان با رهبر معظم انقلاب
دیدار وزرای امورخارجه ایران و استونی
دیدار وزرای امورخارجه ایران و استونی
مراسم بزرگداشت زنده یاد فرج الله سلحشور
مراسم بزرگداشت زنده یاد فرج الله سلحشور
 پروازهای چارتری بلای جان حمل‌ونقل هوایی/ضعف مشهود سازمان هواپیمایی در نظارت     محدودیت عرضه بنزین سوپر تا پایان مرداد رفع می‌شود     مهلت دوباره به مشمولانی که برای دریافت سهام عدالت اقدام نکرده‌اند     جزئیات جدید پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی/ بندپی: ۴۵۰۰میلیارد تومان پرداخت شد     گزارش تحقیق و تفحص از قاچاق کالا به صحن مجلس می‌رود     سود در بانک‌ها بالا رفت/ ۱۸ درصد یکساله     تاکید اعضای هیات مدیره بانک ملّی ایران بر لزوم رفع مشکلات بخش تولید     همراهی با دولت دوازدهم در یک سالگی /5/ موفقیت ارزنده بانک ملّی ایران در کاهش مطالبات معوق