پیشنهاد خواهر خواندگی بنادر رجایی و چابهار با بمبئی

اقتصاد وطن: بندرعباس - سفیر هند در تهران پیشنهاد خواهر خواندگی بنادر رجایی و چابهار با بمبئی را مطرح کرد.
پیشنهاد خواهر خواندگی بنادر رجایی و چابهار با بمبئی
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد وطن:  
 «گددام دارمندرا» سفیر جمهوری هند در تهران که به استان هرمزگان سفرکرده بود، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بزرگ‌ترین بندر تجاری ایران، اظهارداشت: ایران و هند به عنوان دو تمدن بزرگ در آسیا از روابط دیرینه تاریخی و اقتصادی برخوردارند و مناسبات تجاری و بازرگانی این دو کشور به خصوص از طریق دریا از گذشته‌های دور تا امروز استمرار دارد.

سفیر هندوستان نقش بندر شهید رجایی را در تجارت دریایی منطقه نقشی بی‌بدیل و تأثیرگذار عنوان کرد و گفت: اطمینان داریم که بندر شهید رجایی با برخورداری از موقعیتی استراتژیک می‌تواند ترانزیت بین‌المللی بین کریدور شمال-جنوب را قوت بخشد.

دارمندرا با اشاره به توسعه تجارت دریابرد بین دو کشور ایران و هندوستان اظهارداشت: در راستای توسعه همکاری‌های دریایی، هندوستان فعالیت خود را به ویژه در حوزه کالای عمومی و جنرال کارگو از مدتها پیش در بندر چابهار آغاز کرده و کشتی‌های فله بر حامل گندم و شکر بیشتر در این بندر پهلودهی می‌شوند.

دیگران چه می خوانند:

سفیر کشور هندوستان در ایران با اشاره به موقعیت سیاسی و تجاری ایران و هند و نزدیکی مسیر دریایی بین بندرعباس، چابهار و بندر بمبئی ابراز داشت: با تعامل بین سایر سفرا در تهران سعی می‌کنیم که این سهم بازار را از کشورهای آسیایی گرفته و از بندرشهید رجایی، چابهار و بمبئی به سمت کریدور شمالی سوق دهیم.

دارمندرا در پایان صحبت‌های خود از ایران به عنوان شریک قابل اتکا برای هندوستان یاد کرد و افزود: هند و ایران از لحاظ اقتصادی می‌توانند شرکای استراتژیک در منطقه و حوزه بین‌المللی باشند و ما می‌خواهیم روابط تجاری خود را با ایران هرچه بیشتر استمرار بخشیم.

«علی رضا محمدی کرجی ران» مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در این بازدید میدانی گزارشی مبسوط از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بنادر استان هرمزگان بویژه بندر شهید رجایی و همچنین آخرین دستاوردهای عملیاتی در این بندر را به هیأت هندی ارائه کرد.

وی ضمن تبیین سیاستها و افق‌های ترسیم شده در جهت تقویت و تعمیق دیپلماسی دریایی به منظور تعاملات بیشتر با کشورهای همسایه و منطقه عنوان کرد: یافتن نقاط همکاری مشترک و احیای ظرفیت‌های مغفول مانده و گشودن دروازه‌های جدید تجارت مورد توجه است.

لازم به ذکر است، دشدیکپال کیشور ناندیشوار (دبیر دوم)، راویندر سینگ (رایزن اقتصادی و بازرگانی) و آبیشیک سیملای (وابسته نیروی دریایی) سفارت هندوستان و همچنین شعبان رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان هرمزگان سفیر هندوستان را همراهی می‌کردند.

پیشنهاد خواهر خواندگی بنادر رجایی و چابهار با بمبئی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟