به گزارش پارسینه، پیراشکی یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که به راحتی می تواند تبدیل به یک وعده غذایی خوشمزه و دلچسب شود. این غذا به خاطر طعم خوشمزه اش و به خاطر تنوع در مواد میانی آن نیز مورد توجه قرار می گیرد. در این مقاله به طرز تهیه پیراشکی سوسیس به سبک رستورانی می پردازیم. با ما همراه باشید تا با مراحل تهیه این خوراکی خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی سوسیس
برای تهیه پیراشکی سوسیس، به مواد زیر نیاز دارید:
مواد خمیر:
- آرد: به مقدار لازم (تا زمانی که خمیر به دست نچسبد)
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق مرباخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- شیر: نصف استکان
- روغن مایع: نصف استکان
مواد میانی:
- سوسیس: به مقدار دلخواه (می توانید از سوسیس های خوشمزه و باکیفیت استفاده کنید)
- پیاز: 1 عدد (رنده شده)
- زردچوبه: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
- پوره سیر: به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای: به مقدار لازم (اختیاری)
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
مراحل تهیه پیراشکی سوسیس
مرحله 1: آماده سازی خمیر
عمل آوری خمیر مایه: در یک ظرف، یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه، یک قاشق مرباخوری شکر و نصف استکان آب ولرم را با هم مخلوط کنید. بگذارید این مخلوط برای حدود 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا پف کند.
مخلوط کردن مواد: در یک ظرف دیگر، دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها را جدا کنید برای رومال) را با نصف استکان روغن و نصف استکان شیر مخلوط کنید.
اضافه کردن خمیر مایه: خمیر مایه پف کرده را به مخلوط تخم مرغ، شیر و روغن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
اضافه کردن آرد: به تدریج آرد را به مخلوط اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. می توانید از آرد با کیفیت استفاده کنید تا خمیر نهایی نرم و لطیف باشد.
مرحله 2: استراحت دادن به خمیر
استراحت خمیر: خمیر را در یک ظرف بزرگ قرار دهید و روی آن را با یک حوله تمیز بپوشانید. بگذارید خمیر در دمای اتاق برای حدود یک ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 3: آماده سازی مواد میانی
سرخ کردن پیاز و سوسیس: در یک تابه، پیاز رنده شده را با کمی روغن سرخ کنید. زردچوبه را به آن اضافه کنید و سپس سوسیس های رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید تا بپزد و کمی قهوه ای شود.
اضافه کردن سایر مواد: به مخلوط سوسیس، رب گوجه فرنگی، پوره سیر، فلفل دلمه ای و نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا مواد با هم بپزند. توجه داشته باشید که مواد نباید آبکی باشند و باید غلیظ شوند.
مرحله 4: شکل دادن به پیراشکی ها
تقسیم خمیر: بعد از اینکه خمیر پف کرده است، آن را به چانه های کوچک تقسیم کنید و هر چانه را با وردنه باز کنید.
ریختن مواد میانی: یک قاشق از مخلوط سوسیس را در وسط هر خمیر قرار دهید. سپس لبه های خمیر را به هم بچسبانید تا پیراشکی ها بسته شوند.
رومال و استراحت مجدد: روی پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ که با کمی شیر مخلوط کرده اید رومال کنید و اگر دوست دارید، کمی کنجد روی آن ها بپاشید. بگذارید پیراشکی ها برای حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند.
مرحله 5: پخت پیراشکی ها
پخت پیراشکی: پیراشکی ها را در دمای 180 درجه سانتی گراد برای حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید. در پایان، 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی و ترد شود.
0 دیدگاه