به گزارش پارسینه و به نقل از theguardian، جورجینا هایدن، سرآشپز و نویسنده غذا، با الهام از کروک موسیو کلاسیک، نسخهای پاییزی و متفاوت از این ساندویچ فرانسوی محبوب ارائه کرده است. او با افزودن ترهفرنگی تفتدادهشده و ترکیب پنیر کامته و چدار، طعمی گرم و دلچسب خلق کرده که برای روزهای سرد سال بسیار مناسب است.
هایدن میگوید: «اگر مهمان داشته باشم، پایه ترهفرنگی و بشامل را از قبل آماده میکنم و درست قبل از پخت، ساندویچها را پر کرده و در فر میگذارم. سرو این کروکها با سالاد برگ تلخ، ترکیبی عالی برای یک وعده سبک و خوشطعم است.»
مواد لازم برای 4 نفر:
- ترهفرنگی: 2 عدد (حدود 300 گرم)، تمیز و نازک خرد شده
- سیر: 2 حبه، پوستکنده و نازک خرد شده
- کره بدون نمک: 60 گرم، بهعلاوه مقداری برای کرهمالی نان
- آرد سفید: 60 گرم
- شیر کامل: 300 میلیلیتر
- خردل انگلیسی: 1 قاشق چایخوری پر
- پنیر کامته: 100 گرم، ریز رنده شده
- پنیر چدار کهنه: 60 گرم، ریز رنده شده
- نان تست: 8 برش
- نمک دریایی و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ترهفرنگی، سیر و کره را در قابلمهای متوسط روی حرارت ملایم بریزید. با نمک و فلفل مزهدار کنید و 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا ترهفرنگی نرم و چسبناک شود.
2. در همین حین، فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد (یا 220 درجه با فن) گرم کنید.
3. آرد را به مخلوط ترهفرنگی اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید تا به حالت بیسکویتی برسد.
4. شیر را اضافه کنید، حرارت را کمی بالا ببرید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یکدست شود. یک دقیقه دیگر هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید.
5. خردل و دو سوم از پنیرهای کامته و چدار را به سس اضافه کرده و کنار بگذارید.
6. نانها را تست کنید و یک طرف هر برش را کرهمالی کنید.
7. چهار برش نان را با سمت کرهمالیشده رو به پایین روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقدار زیادی از سس ترهفرنگی بریزید، سپس با برش دوم نان (این بار سمت کرهمالیشده رو به بالا) بپوشانید.
8. روی هر ساندویچ یک لایه دیگر از سس ترهفرنگی بریزید و با پنیر باقیمانده روی آنها را بپوشانید.
9. ساندویچها را 10 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا طلایی، حبابدار و کشدار شوند.
سرو:
بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل، کنار آن سالاد برگ تلخ با سس ساده سرو شود.
.gif)
.gif)






.gif)



0 دیدگاه