به گزارش پارسینه نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با افزایش دمای هوا، بدن مقدار زیادی آب و املاح از دست میدهد. برای پیشگیری از گرمازدگی و حفظ سلامت، توصیه میشود از نوشیدنیهای طبیعی و مفید استفاده شود.
وی تاکید کرد: مهمترین و بیجایگزینترین نوشیدنی در گرما، مصرف منظم آب (نه یخزده) است که به حفظ تعادل آب بدن کمک میکند.
علیزاده افزود: علاوه بر آن دوغ سنتی منبع خوبی از الکترولیتها است و مصرف آن در هوای گرم به جبران سدیم و پتاسیم بدن کمک میکند.
وی به آب هندوانه به همراه تخم شربتی نیز اشاره کرد و ادامه داد: هندوانه سرشار از آب و پتاسیم است. افزودن تخم شربتی سبب افزایش ماندگاری آب در بدن میشود و حس تشنگی را کاهش میدهد.
این مسئول با شربت سکنجبین با خیار رنده شده بیان کرد: این نوشیدنی سنتی و مفید برای روزهای گرم که به کاهش گرمازدگی و کمک به گوارش کمک میکند.
وی گفت: دمنوش سرد گل گاوزبان با لیمو یکی دیگر از نوشیدنیهایی است که در زمان گرمای شدید هوا میتوان آن را استفاده کرد، این ترکیب، اثر آرامبخش و خنککننده دارد. (در صورت نداشتن فشار خون بالا).
علیزاده به نوشیدنیهایی که بهتر است در تابستان کمتر مصرف شوند نیز اشاره کرد و افزود: نوشابههای گازدار، چای یا قهوه غلیظ، نوشیدنیهای انرژیزا و شربتهای صنعتی شیرین، چون موجب افزایش دفع آب از بدن میشوند.
0 دیدگاه