واکنش سرمربی شارجه به باخت در برابر تراکتور

سرمربی صربستانی تیم شارجه پس از شکست سنگین برابر تراکتور در لیگ نخبگان آسیا، مسئولیت کامل این نتیجه را بر عهده گرفت و از هواداران تیمش عذرخواهی کرد.
واکنش سرمربی شارجه به باخت در برابر تراکتور

به گزارش پارسینه به نقل از افکار نیوز ؛ میلوش میلوشوویچ، سرمربی صربستانی شارجه ، پس از باخت پنج بر صفر تیمش مقابل تراکتور در دیدار سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا اعلام کرد که تمام مسئولیت این نتیجه را شخصاً می‌پذیرد. او گفت: این نتیجه یک توهین بزرگ به همه ما بود. انتظار این شکست را نداشتیم. ناامید کننده بودیم و من مسئول این شکست هستم. چون خودم تیم را آماده کردم، برنامه بازی را طراحی کردم و ترکیب را انتخاب نمودم. شکست تلخی بود، اما باید با شجاعت آن را بپذیریم. واقعیت این است که در این مسابقه در سطح مطلوب ظاهر نشدیم و روز خوب‌مان نبود، در حالی که تراکتور در تمام جزئیات بازی بهتر بود و کاملاً شایسته پیروزی بود.»

میلوش در ادامه تأکید کرد که تیمش از ابتدای فصل تاکنون عملکرد قابل قبولی نداشته است و باید تلاش بیشتری در ادامه مسیر انجام شود تا تعادل تیم بازگردد و اشتباهات اصلاح شود. او گفت: «ما باید در مرحله بعدی با تمرکز و کار مضاعف وارد شویم تا واکنشی مثبت نشان دهیم.»

دیگران چه می خوانند:

سرمربی شارجه در پایان ضمن دلجویی از هواداران این تیم گفت: «از هواداران بابت نتیجه و عملکردمان عذرخواهی می‌کنم و کاملاً درک می‌کنم که چقدر ناراحت و خشمگین هستند. این شکست سنگین است، اما ما به کار سخت خود ادامه خواهیم داد تا تیم را به مسیر درست بازگردانیم و نتایج بهتری به دست آوریم.»

واکنش سرمربی شارجه به باخت در برابر تراکتور

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟