انواع ته چین خوشمزه و مجلسی برای شام و ناهار !

در این مقاله می خواهیم لیست کاملی از انواع ته چین به شما ارائه دهیم تا دیگر غذای تکراری درست نکنید.
انواع ته چین خوشمزه و مجلسی برای شام و ناهار !

به گزارش پارسینه ، غذاهای ایرانی به دلیل طعم دلپذیر در تمام دنیا مشهور هستند و برنج در بیشتر غذاهای ایرانی نقش اصلی را بازی می کند. ته چین یکی از غذاهای ایرانی با پایه برنج است که می توان آن را نوعی کیک برنج هم دانست.

انواع ته چین برای ذائقه های مختلف وجود دارد؛ از ته چین ساده و زعفرانی گرفته تا ته چین مرغ و اسفناج! مواد اصلی برای تهیه انواع ته چین، برنج، ماست، تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل است؛ اما مواد داخلی آن می تواند به سلیقه شما تغییر کند.

دیگران چه می خوانند:

اگر دوست دارید با انواع ته چین آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید.

لیست انواع ته چین

لیست انواع ته چین

ردیف نام ته چین
1 ته چین مرغ
2 ته چین گوشت
3 ته چین ماهی
4 ته چین بادمجان
5 ته چین گوشت و بادمجان
6 ته چین مرغ و بادمجان
7 ته چین اسفناج و مرغ
8 ته چین قارچ و بادمجان
9 ته چین کباب تابه ای
10 ته چین بوقلمون
11 ته چین بلدرچین
12 ته چین باقالی پلو
13 ته چین پاچین
14 ته چین زبان
15 ته چین عدس پلو
16 ته چین هویج
17 ته چین لبو
18 ته چین نخود فرنگی
19 ته چین سیب زمینی
20 ته چین لوبیا پلو
21 ته چین فیروزکوهی
22 ته چین گرمساری
23 ته چین آلبالو
24 ته چین آلو اسفناج
25 ته چین گوجه فرنگی
26 ته انداز مرغ (ته چین بال مرغ)
27 ته چین رشته پلو با مرغ

انواع ته چین

سوالات متداول درباره انواع ته چین

سوال: در طرز تهیه انواع ته چین برنج را در چه حالتی باید آبکش کرد؟

جواب: برنج را وقتی که کمی نرم شد باید آبکش کنید. بسته به برنجی که استفاده می کنید، زمان نرم شدن متفاوت خواهد بود. برنجتان نباید زیادی نرم شود ولی سفت هم نباشد. در صورتی که برنج زیادی نرم شود، ته چین در آخر شفته خواهد شد. مغز برنج باید کمی سفت باشد و لایه رویی برنج و اطراف آن نرم شده باشد. همین که روی دانه برنج یک یا دو ترک بیفتد برای آبکش کردن کافی است.


سوال: چرا ته چین وا می رود و نرم می شود؟

جواب: در طرز تهیه انواع ته چین رعایت چند نکته ساده بسیار مهم است، در غیر این صورت ته چین وا می رود. ته چین به دلایل زیر ممکن است نرم شود:

  •   نسبت مواد را رعایت نکرده اید.
  •   میران تخم مرغ کم بوده است.
  •   ماست شل بوده است.
  •  مواد میانی ته چین، آب داشته است.

سوال: چرا ته چین خشک و سفت می شود؟

جواب: استفاده زیاد از تخم مرغ در ته چین، باعث خشک و سفت شدن آن می شود.


سوال: از چه ماستی برای درست کردن انواع ته چین بهتر است استفاده شود؟

جواب: برای درست کردن انواع ته چین از ماستی استفاده کنید که رقیق نباشد و آب آن باعث شل شدن و شفته شدن برنج نشود. بهترین ماست برای تهیه ته چین گوشت و سایر انواع ته چین به روش رستورانی، ماست چکیده است.


سوال: چرا ته چین قالبی در نمیاد؟

جواب: یکی از مهم نکاتی که باید برای پخت ته چین قالبی به آن دقت کنید این است که بعد از اضافه کردن برنج در هر لایه از ته چین باید آن را با پشت قاشق فشار دهید تا کاملاً فشرده و منسجم شود. در این صورت است که ته چین به صورت قالبی در ظرف برمی گردد.


سوال: چرا ته چین بوی تخم مرغ می دهد؟

جواب: گاهی اوقات تخم مرغ بعد از پخت در ته چین بوی بدی پیدا می کند. برای رفع بوی بد تخم مرغ هنگام هم زدن آن، مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. یک راهکار دیگر این است که تخم مرغ را با قاشق هم بزنید نه چنگال، این ترفند هم بوی زهم تخم مرغ را کمتر می کند.


سوال: چرا ته چین می چسبد؟

جواب: استفاده از قابلمه نامناسب؛ روغن کم و چرب نکردن کف قابلمه؛ استفاده از برنج نامناسب و بی کیفیت؛ مخلوط نکردن یکدست و کامل مواد با همدیگر؛ حرارت نامناسب.

انواع ته چین خوشمزه و مجلسی برای شام و ناهار !

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟