کاهش ۳۰ درصدی مصرف بستنی ایرانی‌ ها در تابستان ۱۴۰۱

اقتصاد وطن: محسن مبرا، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و آبمیوه و نوشابه های تهران با تایید خبر افزایش قیمت بستنی، افزود: قیمت بستنی متاثر از نرخ مواد اولیه از جمله شیر، خشکبار و .... است. پسته و گردو جزو دو خشکبار اصلی پرمصرف در این صنف محسوب می شود از اینرو نرخ آنها در قیمت نهایی بستنی تاثیر می گذارد.
کاهش ۳۰ درصدی مصرف بستنی ایرانی‌ ها در تابستان ۱۴۰۱
دیگران چه می خوانند:
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد وطن:   دیده بان ایران نوشت: رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و آبمیوه و نوشابه‌های تهران خاطر نشان کرد: افزایش قیمت بستنی و نوشیدنی‌ها در کافی‌شاپ‌ها، ۲۰ تا ۳۰ درصد میزان مصرف این خوراکی‌ها را در تابستان امسال کاهش داد.
محسن مبرا، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و آبمیوه و نوشابه‌های تهران با تایید خبر افزایش قیمت بستنی، افزود: قیمت بستنی متاثر از نرخ مواد اولیه از جمله شیر، خشکبار و. است. پسته و گردو جزو دو خشکبار اصلی پرمصرف در این صنف محسوب می‌شود از اینرو نرخ آن‌ها در قیمت نهایی بستنی تاثیر می‌گذارد.

محسن مبرا با اشاره به کاهش قیمت موز در بازار، گفت: بالا بودن قیمت مواد اولیه مصرفی در کافی شاپ‌ها بخصوص محصولات وارداتی مانند قهوه به دلیل نوسان‌های نرخ ارز، قیمت نوشیدنی‌های گرم را در این واحد‌های صنفی افزایش داده است.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و آبمیوه و نوشابه‌های تهران با بیان اینکه هزینه‌های صنف بیشتر از درآمد آن‌ها شده است، افزود: افزایش قیمت بستنی و نوشیدنی‌ها در کافی شاپ‌ها ۲۰ تا ۳۰ درصد میزان مصرف این خوراکی‌ها را در تابستان امسال کاهش داد و میزان مراجعه مردم به این واحد‌ها ریزش کرده است.

به گفته مبرا؛ اگر قیمت‌ها روند متعادلی داشته باشند بخشی از درآمد مصرف کنندگان در بازار خوراکی هزینه می‌شود و، اما گرانی‌ها به همه صنوف آسیب وارد کرده و ما نیز از این اصل مستثنی نیستیم.

مبرا شیوع بیماری کرونا را عامل مهم در تعطیلی واحد‌های صنفی عنوان کرد و افزود: نوسان‌های قیمتی باید مهار شود تا این صنف بتواند به ثبات برسد. همچنین ضرایب مالیاتی که برای صنف ما تعیین شده است فشار مضاعفی را به فعالان این حوزه وارد کرده و امیدواریم که با تمهیدات در نظر گرفته این ضرایب متعادل شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا نرخ نامه‌ای از سوی اتحادیه برای فروش آب میوه، بستنی و سایر نوشیدنی‌های گرم در کافی شاپ‌ها به واحد‌های صنفی ارائه می‌شود؟ گفت: خیر؛ اتحادیه نرخ مصوب برای کافی شاپ‌ها ندارد و این واحد‌های صنفی قیمت‌ها را بنا به درجه بندی، کیفیت محصولات و سرویسی که به مشتریان ارائه می‌دهند نرخ‌ها را تعیین می‌کنند.

بنا به اظهارات رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و آبمیوه و نوشابه‌های تهران در قیمت قهوه ها، کیفیت و برند آن‌ها متفاوت است از این رو نرخ قهوه عرضه شده از سوی کافی شاپ‌ها متغیر است.

کاهش ۳۰ درصدی مصرف بستنی ایرانی‌ ها در تابستان ۱۴۰۱

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟